Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Drempetić, T. (2020). Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:243179
Drempetić, Tomislav. "Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:243179
Drempetić, Tomislav. "Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:243179
Drempetić, T. (2020). 'Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:243179
Drempetić T. Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:243179
T. Drempetić, "Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:243179