diplomski rad
Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'

Drempetić, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Drempetić, T. (2020). Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:243179

Drempetić, Tomislav. "Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:243179

Drempetić, Tomislav. "Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:243179

Drempetić, T. (2020). 'Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:243179

Drempetić T. Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 16.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:243179

T. Drempetić, "Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:243179