Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Petrović, D. (2017). Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891910
Petrović, Denis. "Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891910
Petrović, Denis. "Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891910
Petrović, D. (2017). 'Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891910
Petrović D. Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891910
D. Petrović, "Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891910