Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Lipovšćak, M. (2017). Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak, Maja. "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak, Maja. "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak, M. (2017). 'Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak M. Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
M. Lipovšćak, "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782