University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Dairy Science
Cite this document
Lipovšćak, M. (2017). Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak, Maja. "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak, Maja. "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak, M. (2017). 'Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 08 June 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak M. Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2023 June 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
M. Lipovšćak, "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782