University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Dairy Science
Cite this document
Lipovšćak, M. (2017). Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak, Maja. "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak, Maja. "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak, M. (2017). 'Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 17 April 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
Lipovšćak M. Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 April 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782
M. Lipovšćak, "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782