Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način
U: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. str. 416-421. urn:nbn:hr:204:642556


Citirajte ovaj rad

Bendelja Ljoljić, D., Štokovac, R., Tudor Kalit, M., Kos, I., Pećina, M. i Dolenčić Špehar, I. (2022). Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način. U I. Majić, (Ur.), Z. Antunović, (Ur.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (str. 416-421). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:642556

Bendelja Ljoljić, Darija, et al. "Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Ur. Ivana Majić, Ur. Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, str. 416-421. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:642556

Bendelja Ljoljić, Darija, Roberto Štokovac, Milna Tudor Kalit, Ivica Kos, Mateja Pećina i Iva Dolenčić Špehar. "Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način." U Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 416-421. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Citirano 17.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:642556

Bendelja Ljoljić, D., et al. (2022) 'Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način', u Majić, I. (ur.), Antunović, Z. (ur.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, str. 416-421. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:642556 (Datum pristupa: 17.12.2024.)

Bendelja Ljoljić D, Štokovac R, Tudor Kalit M, Kos I, Pećina M, Dolenčić Špehar I. Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način. U: I. Majić, ur., Z. Antunović, ur. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Str. 416-421. [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:642556

D. Bendelja Ljoljić, R. Štokovac, M. Tudor Kalit, I. Kos, M. Pećina i I. Dolenčić Špehar, "Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić i Z. Antunović, Ur. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:642556 [Citirano: 17.12.2024.]