Skip to main content
Početna
O repozitoriju
Kontakt
Upute i priručnici
English
Repozitorij Agronomskog fakulteta u Zagrebu
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
ovaj repozitorij
sve repozitorije u Dabru
Mateja Pećina (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Autorski radovi
(2)
Povezanost polimorfizma FASN, SCD i GH gena sa sadržajem masti i masnih kiselina u mesu junadi
Pećina, Mateja
Disertacija
Datum obrane: 14.04.2023.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Kemijski sastav i senzorska svojstva maslaca proizvedenih na tradicionalan i industrijski način
Bendelja Ljoljić, Darija; Štokovac, Roberto; Tudor Kalit, Milna; Kos, Ivica; Pećina, Mateja; Dolenčić Špehar, Iva
Rad u zborniku / Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Datum objave publikacije: 2022.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: