diplomski rad
Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka

Fretze, Darko
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Fretze, D. (2024). Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018337

Fretze, Darko. "Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018337

Fretze, Darko. "Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018337

Fretze, D. (2024). 'Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018337

Fretze D. Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018337

D. Fretze, "Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018337