Zelić, H. (2022). Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:119726
Zelić, Hana. "Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:119726
Zelić, Hana. "Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:119726
Zelić, H. (2022). 'Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:119726
Zelić H. Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:119726
H. Zelić, "Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:119726