diplomski rad
Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode

Jasenko, Luka
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Jasenko, L. (2019). Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:511544

Jasenko, Luka. "Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:511544

Jasenko, Luka. "Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:511544

Jasenko, L. (2019). 'Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:511544

Jasenko L. Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:511544

L. Jasenko, "Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:511544