master's thesis
Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode

Jasenko, Luka
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Jasenko, L. (2019). Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:511544

Jasenko, Luka. "Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:511544

Jasenko, Luka. "Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:511544

Jasenko, L. (2019). 'Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 05 August 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:511544

Jasenko L. Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2021 August 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:511544

L. Jasenko, "Utjecaj ultrazvučne obrade na nutritivnu vrijednost soka od jagode", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:511544