Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Fretze, D. (2024). Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018337
Fretze, Darko. "Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018337
Fretze, Darko. "Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018337
Fretze, D. (2024). 'Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018337
Fretze D. Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018337
D. Fretze, "Proizvodnja skute s dodatkom ekstrakta bosiljka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018337