Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Vukman, A. (2024). Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:441458
Vukman, Antonija. "Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:441458
Vukman, Antonija. "Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:441458
Vukman, A. (2024). 'Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:441458
Vukman A. Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:441458
A. Vukman, "Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:441458