University of Zagreb Faculty of Agriculture Dairy Science
Cite this document
Vukman, A. (2024). Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:441458
Vukman, Antonija. "Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:441458
Vukman, Antonija. "Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:441458
Vukman, A. (2024). 'Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 15 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:441458
Vukman A. Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 November 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:441458
A. Vukman, "Utjecaj vrste salamure na teksturne i proteolitičke promjene sira u tipu mozzarelle", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:441458