Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Brleković, V. (2022). Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153
Brleković, Valentina. "Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153
Brleković, Valentina. "Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153
Brleković, V. (2022). 'Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153
Brleković V. Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153
V. Brleković, "Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153