master's thesis
Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'

Brleković, Valentina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Viticulture and Enology

Cite this document

Brleković, V. (2022). Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk' (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153

Brleković, Valentina. "Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153

Brleković, Valentina. "Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153

Brleković, V. (2022). 'Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153

Brleković V. Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153

V. Brleković, "Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153