Skip to main content
Početna
O repozitoriju
Kontakt
Upute i priručnici
English
Repozitorij Agronomskog fakulteta u Zagrebu
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
ovaj repozitorij
sve repozitorije u Dabru
Sara Rosi (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Autorski radovi
(2)
Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.)
Rossi, Sara
Disertacija
Datum obrane: 18.01.2023.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran
Rossi, Sara
Diplomski rad
Datum obrane: 27.06.2017.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: