diplomski rad
Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji

Mira Živković (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Živković, M. (2018). Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992

Živković, Mira. "Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992

Živković, Mira. "Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992

Živković, M. (2018). 'Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992

Živković M. Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992

M. Živković, "Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992