Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Živković, M. (2018). Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992
Živković, Mira. "Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992
Živković, Mira. "Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992
Živković, M. (2018). 'Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992
Živković M. Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992
M. Živković, "Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992