diplomski rad
Upotreba, kontrola i načini smanjenja količine korištenih nitrata i nitrita u mesnim proizvodima

Kostelac, Danijela
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Kostelac, D. (2018). Upotreba, kontrola i načini smanjenja količine korištenih nitrata i nitrita u mesnim proizvodima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:909760

Kostelac, Danijela. "Upotreba, kontrola i načini smanjenja količine korištenih nitrata i nitrita u mesnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:909760

Kostelac, Danijela. "Upotreba, kontrola i načini smanjenja količine korištenih nitrata i nitrita u mesnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:909760

Kostelac, D. (2018). 'Upotreba, kontrola i načini smanjenja količine korištenih nitrata i nitrita u mesnim proizvodima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:909760

Kostelac D. Upotreba, kontrola i načini smanjenja količine korištenih nitrata i nitrita u mesnim proizvodima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:909760

D. Kostelac, "Upotreba, kontrola i načini smanjenja količine korištenih nitrata i nitrita u mesnim proizvodima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:909760