diplomski rad
Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta

Magdalena Vnučec (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Vnučec, M. (2017). Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:173027

Vnučec, Magdalena. "Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:173027

Vnučec, Magdalena. "Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:173027

Vnučec, M. (2017). 'Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:173027

Vnučec M. Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 22.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:173027

M. Vnučec, "Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:173027