Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Rožić, P. (2024). Tehnologija proizvodnje jogurta s dodatkom voća (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537329
Rožić, Petra. "Tehnologija proizvodnje jogurta s dodatkom voća." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537329
Rožić, Petra. "Tehnologija proizvodnje jogurta s dodatkom voća." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537329
Rožić, P. (2024). 'Tehnologija proizvodnje jogurta s dodatkom voća', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537329
Rožić P. Tehnologija proizvodnje jogurta s dodatkom voća [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537329
P. Rožić, "Tehnologija proizvodnje jogurta s dodatkom voća", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537329