diplomski rad
Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja

Martina Pejić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport
Citirajte ovaj rad...

Pejić, M. (2016). Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:637113

Pejić, Martina. "Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:637113

Pejić, Martina. "Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:637113

Pejić, M. (2016). 'Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:637113

Pejić M. Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 23.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:637113

M. Pejić, "Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:637113