Znanstveni rad - Pregledni rad
Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition
U: 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. / Carović-Stanko, Klaudija; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. str. 374-379. urn:nbn:hr:204:343324


Citirajte ovaj rad

Dolenčić Špehar, I., Sandra Mandinić, S., Darija Bendelja Ljoljić, D., Tudor Kalit, M., Zamberlin, Š., Kos, I. i Kalit, S. (2023). Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition. U K. Carović Stanko, (Ur.), I. Širić, (Ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova (str. 374-379). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:343324

Dolenčić Špehar, Iva, et al. "Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition." 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Ur. Klaudija Carović Stanko, Ur. Ivan Širić, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023, str. 374-379. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:343324

Dolenčić Špehar, Iva, Sandra Sandra Mandinić, Darija Darija Bendelja Ljoljić, Milna Tudor Kalit, Šimun Zamberlin, Ivica Kos i Samir Kalit. "Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition." U 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, 374-379. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. Citirano 16.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:343324

Dolenčić Špehar, I., et al. (2023) 'Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition', u Carović Stanko, K. (ur.), Širić, I. (ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, str. 374-379. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:343324 (Datum pristupa: 16.12.2024.)

Dolenčić Špehar I, Sandra Mandinić S, Darija Bendelja Ljoljić D, Tudor Kalit M, Zamberlin Š, Kos I, i sur.. Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition. U: K. Carović Stanko, ur., I. Širić, ur. 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet; 2023. Str. 374-379. [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:343324

I. Dolenčić Špehar, et al., "Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition", 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, K. Carović Stanko i I. Širić, Ur. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:343324 [Citirano: 16.12.2024.]