diplomski rad
Kvaliteta kiselog vrhnja na tržnicama grada Zagreba

Boroša, Melita
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Boroša, M. (2024). Kvaliteta kiselog vrhnja na tržnicama grada Zagreba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:666326

Boroša, Melita. "Kvaliteta kiselog vrhnja na tržnicama grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:666326

Boroša, Melita. "Kvaliteta kiselog vrhnja na tržnicama grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:666326

Boroša, M. (2024). 'Kvaliteta kiselog vrhnja na tržnicama grada Zagreba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:666326

Boroša M. Kvaliteta kiselog vrhnja na tržnicama grada Zagreba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:666326

M. Boroša, "Kvaliteta kiselog vrhnja na tržnicama grada Zagreba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:666326