Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Maričić, M. (2016). Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060
Maričić, Magdalena. "Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060
Maričić, Magdalena. "Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060
Maričić, M. (2016). 'Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060
Maričić M. Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060
M. Maričić, "Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060