diplomski rad
Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije

Magdalena Maričić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport
Citirajte ovaj rad

Maričić, M. (2016). Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060

Maričić, Magdalena. "Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060

Maričić, Magdalena. "Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060

Maričić, M. (2016). 'Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060

Maričić M. Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060

M. Maričić, "Utjecaj temperature sušenja na intenzitet obojenja cvatova nevena za potrebe prehrambene industrije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:422060