Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Šimić, P. (2023). Morfološka i ekološka svojstva gljiva roda Amanita (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:768440
Šimić, Pablo. "Morfološka i ekološka svojstva gljiva roda Amanita." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:768440
Šimić, Pablo. "Morfološka i ekološka svojstva gljiva roda Amanita." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:768440
Šimić, P. (2023). 'Morfološka i ekološka svojstva gljiva roda Amanita', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:768440
Šimić P. Morfološka i ekološka svojstva gljiva roda Amanita [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:768440
P. Šimić, "Morfološka i ekološka svojstva gljiva roda Amanita", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:768440