Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Filipović Grčić, M. (2016). Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044
Filipović Grčić, Mirna. "Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044
Filipović Grčić, Mirna. "Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044
Filipović Grčić, M. (2016). 'Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044
Filipović Grčić M. Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044
M. Filipović Grčić, "Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044