master's thesis
Determination of negative „off flavors“ in wine

Mirna Filipović-Grčić (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Microbiology
Cite this document...

Filipović Grčić, M. (2016). Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044

Filipović Grčić, Mirna. "Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044

Filipović Grčić, Mirna. "Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044

Filipović Grčić, M. (2016). 'Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044

Filipović Grčić M. Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2019 July 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044

M. Filipović Grčić, "Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:677044