diplomski rad
Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)

Maslić, Anja
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Maslić, A. (2022). Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866261

Maslić, Anja. "Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866261

Maslić, Anja. "Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866261

Maslić, A. (2022). 'Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866261

Maslić A. Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866261

A. Maslić, "Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866261