Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Melioracije
Citirajte ovaj rad
Pavlović, E. (2021). Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252
Pavlović, Ena. "Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252
Pavlović, Ena. "Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252
Pavlović, E. (2021). 'Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252
Pavlović E. Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252
E. Pavlović, "Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252