University of Zagreb Faculty of Agriculture Soil Amelioration
Cite this document
Pavlović, E. (2021). Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252
Pavlović, Ena. "Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252
Pavlović, Ena. "Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252
Pavlović, E. (2021). 'Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252
Pavlović E. Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2024 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252
E. Pavlović, "Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252