prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina
Rad dostupan nakon 2020-11-18
diplomski rad
Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina

Turk, Branimir
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Turk, B. (2019). Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, B. (2019). 'Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk B. Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 22.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

B. Turk, "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964