University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Viticulture and Enology
Cite this document
Turk, B. (2019). Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964
Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964
Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964
Turk, B. (2019). 'Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964
Turk B. Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2022 June 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964
B. Turk, "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964