prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina

Turk, Branimir
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Turk, B. (2019). Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, B. (2019). 'Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 03 May 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk B. Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2021 May 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

B. Turk, "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964