Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Rakić, V. (2019). Senzorna svojstva vina 'Graševina' različitih proizvođača i godina proizvodnje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799231
Rakić, Vjekoslav. "Senzorna svojstva vina 'Graševina' različitih proizvođača i godina proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799231
Rakić, Vjekoslav. "Senzorna svojstva vina 'Graševina' različitih proizvođača i godina proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799231
Rakić, V. (2019). 'Senzorna svojstva vina 'Graševina' različitih proizvođača i godina proizvodnje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799231
Rakić V. Senzorna svojstva vina 'Graševina' različitih proizvođača i godina proizvodnje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799231
V. Rakić, "Senzorna svojstva vina 'Graševina' različitih proizvođača i godina proizvodnje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799231