prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)

Husić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Husić, A. (2019). Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić, Ana. "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić, Ana. "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić, A. (2019). 'Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić A. Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 23.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

A. Husić, "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921