prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)

Husić, Ana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Husić, A. (2019). Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić, Ana. "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić, Ana. "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić, A. (2019). 'Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 12 April 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić A. Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2021 April 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

A. Husić, "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921