University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Viticulture and Enology
Cite this document
Husić, A. (2019). Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921
Husić, Ana. "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921
Husić, Ana. "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921
Husić, A. (2019). 'Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921
Husić A. Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2022 June 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921
A. Husić, "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921