Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Petanjek, Z. (2019). Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843
Petanjek, Zvjezdana. "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843
Petanjek, Zvjezdana. "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843
Petanjek, Z. (2019). 'Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843
Petanjek Z. Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843
Z. Petanjek, "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843