master's thesis
Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda

Petanjek, Zvjezdana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science

Cite this document

Petanjek, Z. (2019). Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Petanjek, Zvjezdana. "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Petanjek, Zvjezdana. "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Petanjek, Z. (2019). 'Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Petanjek Z. Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2020 September 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843

Z. Petanjek, "Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:302843