Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Kramar, B. (2018). Iskoristivost posliježetvenih ostataka kukuruza i pšenice za energetske svrhe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:628840
Kramar, Blaženka. "Iskoristivost posliježetvenih ostataka kukuruza i pšenice za energetske svrhe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:628840
Kramar, Blaženka. "Iskoristivost posliježetvenih ostataka kukuruza i pšenice za energetske svrhe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:628840
Kramar, B. (2018). 'Iskoristivost posliježetvenih ostataka kukuruza i pšenice za energetske svrhe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:628840
Kramar B. Iskoristivost posliježetvenih ostataka kukuruza i pšenice za energetske svrhe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:628840
B. Kramar, "Iskoristivost posliježetvenih ostataka kukuruza i pšenice za energetske svrhe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:628840