Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Perić, F. (2018). Mogućnost proizvodnje vinskih destilata od sorata 'Kraljevina' i 'Ranfol' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:087444
Perić, Filip. "Mogućnost proizvodnje vinskih destilata od sorata 'Kraljevina' i 'Ranfol'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:087444
Perić, Filip. "Mogućnost proizvodnje vinskih destilata od sorata 'Kraljevina' i 'Ranfol'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:087444
Perić, F. (2018). 'Mogućnost proizvodnje vinskih destilata od sorata 'Kraljevina' i 'Ranfol'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:087444
Perić F. Mogućnost proizvodnje vinskih destilata od sorata 'Kraljevina' i 'Ranfol' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:087444
F. Perić, "Mogućnost proizvodnje vinskih destilata od sorata 'Kraljevina' i 'Ranfol'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:087444