Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Kalit, N. (2018). Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269
Kalit, Nives. "Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269
Kalit, Nives. "Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269
Kalit, N. (2018). 'Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269
Kalit N. Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 17.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269
N. Kalit, "Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269