prikaz prve stranice dokumenta Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije

Kalit, Nives
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Kalit, N. (2018). Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269

Kalit, Nives. "Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269

Kalit, Nives. "Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269

Kalit, N. (2018). 'Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 24.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269

Kalit N. Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 24.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269

N. Kalit, "Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269