University of Zagreb Faculty of Agriculture Dairy Science
Cite this document
Kalit, N. (2018). Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269
Kalit, Nives. "Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269
Kalit, Nives. "Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269
Kalit, N. (2018). 'Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 04 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269
Kalit N. Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 December 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269
N. Kalit, "Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269