Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Herbologija
Citirajte ovaj rad
Šoštarčić, V. (2016). Utjecaj razvojnog stadija, doze topramezona i adjuvanata na osjetljivost koštana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:778631
Šoštarčić, Valentina. "Utjecaj razvojnog stadija, doze topramezona i adjuvanata na osjetljivost koštana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:778631
Šoštarčić, Valentina. "Utjecaj razvojnog stadija, doze topramezona i adjuvanata na osjetljivost koštana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:778631
Šoštarčić, V. (2016). 'Utjecaj razvojnog stadija, doze topramezona i adjuvanata na osjetljivost koštana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:778631
Šoštarčić V. Utjecaj razvojnog stadija, doze topramezona i adjuvanata na osjetljivost koštana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:778631
V. Šoštarčić, "Utjecaj razvojnog stadija, doze topramezona i adjuvanata na osjetljivost koštana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:778631