Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Rossi, S. (2017). Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259
Rossi, Sara. "Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259
Rossi, Sara. "Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259
Rossi, S. (2017). 'Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259
Rossi S. Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 04.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259
S. Rossi, "Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259