prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran

University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Rossi, S. (2017). Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259

Rossi, Sara. "Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259

Rossi, Sara. "Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259

Rossi, S. (2017). 'Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 04 August 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259

Rossi S. Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 August 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259

S. Rossi, "Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259