Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Jurić, J. J. (2024). Fizikalno-kemijska i organoleptička svojstva bierbranda (rakije od piva) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098870
Jurić, Jan Jakov. "Fizikalno-kemijska i organoleptička svojstva bierbranda (rakije od piva)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098870
Jurić, Jan Jakov. "Fizikalno-kemijska i organoleptička svojstva bierbranda (rakije od piva)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098870
Jurić, J. J. (2024). 'Fizikalno-kemijska i organoleptička svojstva bierbranda (rakije od piva)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098870
Jurić JJ. Fizikalno-kemijska i organoleptička svojstva bierbranda (rakije od piva) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098870
J. J. Jurić, "Fizikalno-kemijska i organoleptička svojstva bierbranda (rakije od piva)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098870