Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Gajski, N. (2024). Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879234
Gajski, Nikola. "Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879234
Gajski, Nikola. "Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879234
Gajski, N. (2024). 'Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879234
Gajski N. Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879234
N. Gajski, "Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879234