Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Voćarstvo
Citirajte ovaj rad
Blažon, I. (2016). Utjecaj temperature čuvanja i ulja čajevca na kakvoću ploda breskve tijekom čuvanja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:713075
Blažon, Ivan. "Utjecaj temperature čuvanja i ulja čajevca na kakvoću ploda breskve tijekom čuvanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:713075
Blažon, Ivan. "Utjecaj temperature čuvanja i ulja čajevca na kakvoću ploda breskve tijekom čuvanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:713075
Blažon, I. (2016). 'Utjecaj temperature čuvanja i ulja čajevca na kakvoću ploda breskve tijekom čuvanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:713075
Blažon I. Utjecaj temperature čuvanja i ulja čajevca na kakvoću ploda breskve tijekom čuvanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:713075
I. Blažon, "Utjecaj temperature čuvanja i ulja čajevca na kakvoću ploda breskve tijekom čuvanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:713075