diplomski rad
Sastav slobodnih aminokiselina tijekom zrenja Paškog sira

Perkov Gvoić, Romana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Perkov Gvoić, R. (2024). Sastav slobodnih aminokiselina tijekom zrenja Paškog sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325283

Perkov Gvoić, Romana. "Sastav slobodnih aminokiselina tijekom zrenja Paškog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325283

Perkov Gvoić, Romana. "Sastav slobodnih aminokiselina tijekom zrenja Paškog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325283

Perkov Gvoić, R. (2024). 'Sastav slobodnih aminokiselina tijekom zrenja Paškog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325283

Perkov Gvoić R. Sastav slobodnih aminokiselina tijekom zrenja Paškog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325283

R. Perkov Gvoić, "Sastav slobodnih aminokiselina tijekom zrenja Paškog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325283