Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Jakopić, M. (2024). Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:960589
Jakopić, Martin. "Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:960589
Jakopić, Martin. "Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:960589
Jakopić, M. (2024). 'Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:960589
Jakopić M. Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:960589
M. Jakopić, "Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:960589