master's thesis
Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel

Jakopić, Martin
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Jakopić, M. (2024). Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:960589

Jakopić, Martin. "Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:960589

Jakopić, Martin. "Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:960589

Jakopić, M. (2024). 'Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 12 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:960589

Jakopić M. Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 July 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:960589

M. Jakopić, "Primjena karbonske maceracije u proizvodnji vina Pušipel", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:960589